JOULUKUUN

TARJOUKSET

Noutopalvelu

ILMAINEN NOUTO JA PALAUTUS KEHÄ-3:sen SISÄLLÄ KUN:

– MATTOJA YLI 6m2 tai
– TILAUKSEN YHTEISSUMMA YLI 150€

PIENEMPIEN TILAUSTEN KULJETUSMAKSU TARJOUS 10€, SIS. NOUTO&PALAUTUS.

AITO-/VILLAMATTO -20% ILMAISET KULJETUKSET KEHÄ-3 SISÄLLÄ KAIKELLE PYYKILLE!

MATTOPESUT

Super Pesulassa matoista tulee puhtaita - oli kyseessä sitten puuvillamatto, nukkamatto, karvalankamatto tai aito itämainen matto. Kotinoutopalvelumme hakee matot kotoa ja näin on helppoa pesettää jopa ne todella isot villamatot, karvalanka- tai plyysimatot. Vuosien kokemus takaa sen, että jokainen matto saa oikeanlaisen pesun ja palaa puhtaana kotiin.

mattoicon2.1

AIDOT MATOT

Aidot matot on valmistettu luonnonmateriaaleista, kuten villasta tai silkistä. Kuviot ja värit kuuluvat aitojen itämaisten mattojen henkeen ja soveltuvat kestävyytensä ja lian hylkivyyden vuoksi hyvin myös toimisto- ja kokoustiloihin. Käsinsolmittu aito matto on sijoitus, josta voit nauttia vuosikymmenten ajan, kunhan hoidat sitä oikein.

Super Pesula puhdistaa aidot matot hellävaraisesti ja huolella ja takaamme niiden oikeanlaisen käsittelyn.

Hinnat:

Aito-/Villa-/Tuftattumatto 19.90€/m2
Silkkimatto/Erikoismatto 24.90€/m2

mattoicon2.1

KARVALANKA TAI -NUKKAMATOT

Kodikkaat ja tunnelmalliset karvalanka- ja nukkamatot ovat suosittu valinta suomalaisten kodeissa. Ne kestävät pitkään puhtaan oloisina, kunhan kaatuneet juomat ja ruoka pyyhitään tuoreeltaan pois. Kuitenkin niitä olisi hyvä pestä aika ajoin. Meillä pestään karvalankamatot hellävaraisessa tasopesussa, joka irrottaa lian tehokkaasti.

 

Hinta: 14.90€/ m2

mattoicon2.1

RÄSYMATOT

Tulee rakas räsymattosi sitten eteisestä, isoäidin tuvasta tai kesämökin kuistilta, kannattaa se tuoda pestäväksi pesulaan. Super Pesulassa niistä tulee puhtaat ekologisemmalla ja vesistöjämme säästävällä tavalla. Matot pestään konepesussa jossa lika irtoaa tehokkaasti.

 

Hinta: 10.90€/ m2

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2018 Superpesula. All Rights Reserved.