AIRBNB PESULAPALVELUT

Superpesula – Räätälöity pesulapalvelu Airbnb-majoittajille

Me ymmärrämme, että Airbnb-majoittaminen tuo mukanaan erityisiä haasteita – erityisesti, kun puhutaan tekstiilien puhtaudesta ja laadusta. Tästä syystä olemme kehittäneet palvelun, joka yhdistää hotelli- ja ravintola-alan huippuluokan tekstiilipalvelut pienempiin, yksilöllisiin majoitustarpeisiin. Meidän palvelumme on suunniteltu erityisesti pienimuotoisten majoittajien tarpeisiin. Ei enää huolta suurista tilausmääristä tai korkeista kustannuksista. Superpesulan avulla saat käyttöösi samat korkealaatuiset pesulapalvelut, joita suuret hotelliketjut käyttävät, mutta pienemmässä mittakaavassa ja kilpailukykyiseen hintaan.

Vuokratekstiilit – Taloudellinen ja joustava ratkaisu Airbnb ja pienmajoittajille

Superpesula tuo uuden ulottuvuuden Airbnb-majoittajien arkeen tarjoamalla kustannustehokkaan ja helpon tavan hallita majoituskohteen hotellitasoisia tekstiilitarpeita. Ymmärrämme, että tekstiilien ylläpito voi olla aikaa vievää ja kallista, erityisesti pienemmille toimijoille. Tästä syystä olemme kehittäneet vuokratekstiilipalvelun, joka on suunniteltu juuri sinun tarpeitasi ajatellen.

Airbnb ja muiden pienmajoittajien pesupalvelut

1.Tilaa tarvitsemasi määrä tekstiilisettejä

Airbnb ja muiden pienmajoittajien pesupalvelut

2. Sovi nouto- ja palautusaikataulu

Airbnb ja muiden pienmajoittajien pesupalvelut

3. Toimitamme tekstiilit sinulle tai voit noutaa ne itse

OMAT TEKSTIILIT? EI ONGELMAA

Jos sinulla on omat tekstiilit jotka kaipaavat pesua, Superpesula palvelee sinua myös niiden pesussa. Vaikka emme voikaan tarjota yhtä alhaisia yksikkökustannuksia omien tekstiilien pienissä pesuerissä, lupaamme silti kilpailukykyiset hinnat ja saman korkean palvelutason, johon olet meiltä tottunut. Voit luottaa siihen, että tekstiilisi puhdistetaan huolellisesti ja ammattimaisesti, aivan kuten suuremmissakin erissä.

Airbnb ja muiden pienmajoittajien pesupalvelut

SÄÄSTÄ AIKAA JA VAIVAA

Airbnb-majoittajana aikasi on arvokasta. Superpesulan avulla voit unohtaa pesulahuolien aiheuttaman stressin. Me huolehdimme liinavaatteiden, pyyhkeiden ja muiden tekstiilien pesusta, kuivauksesta sekä silityksestä. Näin voit keskittyä tarjoamaan vieraillesi unohtumattomia majoituskokemuksia.

Helppo ja joustava palvelu airbnb ja pienmajoittajille

HELPPO JA JOUSTAVA PALVELU

Meidän palvelumme on suunniteltu olemaan mahdollisimman helppokäyttöinen. Voit tilata pesulapalvelun muutamalla klikkauksella, ja me huolehdimme lopusta. Lisäksi tarjoamme joustavat nouto- ja toimitusajat, jotka sopivat sinun aikatauluusi.

Ympäristöystävällinen pesu pienmajoittajille

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS

Me Superpesulassa otamme ympäristön huomioon kaikessa toiminnassamme. Käytämme ympäristöystävällisiä pesuaineita ja tehokkaita menetelmiä, jotka varmistavat tekstiilien puhtauden samalla kun vähennämme veden ja energian kulutusta.

Liity tyytyväisten pienmajoittajien joukkoon

Liity tänään Superpesulan kasvavaan tyytyväiseen pien- ja airbnb-majoittajien joukkoon. Anna meidän auttaa sinua pitämään majoituksesi tekstiilit aina puhtaina ja raikkaina, jotta voit tarjota vieraillesi ensiluokkaisen majoituskokemuksen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yritysmyynti:
myynti@superpesula.fi

Huolettomuutta majoittamiseen: Superpesulan nouto- ja palautuspalvelu

Älä päästä pesulahuolia häiritsemään Airbnb-majoittamisen iloa. Hyödynnä Superpesulan kätevä ja aikaa säästävä Nouto- ja Palautuspalvelu! Me tulemme sinun luoksesi, noudamme likaiset tekstiilit ja toimitamme ne takaisin puhtaina ja raikkaina, suoraan ovellesi.

Kokeile Nouto- ja palautuspalvelua jo tänään!

Valitse sinulle sopivin aika, ja jätä loput meidän huolehdittavaksemme. Helppoa, nopeaa ja täysin vaivatonta!

 Nauti lisää vapaasta ajasta ja keskity tarjoamaan vieraillesi unohtumattomia kokemuksia. SuperPesula tekee majoittamisesta sujuvampaa ja ympäristöystävällisempää.

Katso myös muut tarjoamamme pesulapalvelut!

HOTELLITEKSTIILIT

RAVINTOLATEKSTIILIT

KAIKKI VAATTEET

MATOT

NOUTO JA PALAUTUS MAHDOLLISUUS AIRBNB- JA PIENMAJOITTAJILLE

Yksityisasiakkaat numeroina (2022)

% TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITA

+ KÄSITELTYJÄ TILAUKSIA

+m2 PESTYJÄ MATTOJA

KAIKKI PESULAPALVELUT YRITYKSILLE

KAIKKI PESULAPALVELUT YRITYKSILLE

KAIKKI PESULAPALVELUT YRITYKSILLE


YRITYSTEN PESULAPALVELUT KOKO ETELÄ-SUOMEN ALUEELLA

Superpesula on erikoistunut tekstiilihuoltoon. Palveluihimme kuuluvat hotelli- ja ravintolatekstiilit, työvaatteet sekä kaikenlainen yritysten tekstiilihuolto.

Palvelemme yrityksiä laajasti koko Etelä-Suomen alueella.
TURKU  TAMPERE  HELSINKI  KOTKA – JA KAIKKI SILTÄ VÄLILTÄ
Tarjoamme luonnollisesti myös kuljetuspalvelut.

YHTEYSTIEDOT

Myymälä ja noutopalvelu:
044 989 0353
info@superpesula.fi

Yritysmyynti:
myynti@superpesula.fi

 

Ruoholahti
Itämerenkatu 8
00180 HELSINKI