MATTOPESULA

FOR PRIVATE INDIVIDUALS AND BUSINESS CUSTOMERS

Mattopesula – Ystävällisesti ja ammattitaitoisesti

Superpesula tarjoaa ystävällistä ja asiantuntevaa mattopesulapalvelua Helsingin sydämessä, Ruoholahdessa. Meidän sijaintimme metroaseman lähellä tekee meistä helposti saavutettavan, minkä lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kätevää parkkitilaa. Erikoisalaamme ovat niin yksityiset kuin yritysasiakkaatkin, joille tarjoamme korkeatasoista mattopesulapalvelua. Panostamme erityisesti rehellisyyteen, täsmällisyyteen ja ystävälliseen asiakaspalveluun. Pitkä kokemuksemme mattopesulan alalla takaa, että asiakkaamme voivat luottaa vaatteidensa ja mattojensa olevan aina luotettavissa ja ammattitaitoisissa käsissä.


Mattopesu – Räätälöityä hoitoa eri mattojen tarpeisiin

Superpesula on asiantuntija mattopesussa, tarjoten räätälöityä pesua kaikenlaisille matoille. Olipa kyseessä silkkinen itämainen matto tai pehmeä karvalankamatto, valitsemme pesumenetelmän maton materiaalin ja erityispiirteiden perusteella. Luota Superpesulan ammattitaitoon pitämään matot puhtaina ja hyväkuntoisina.

AIDOT MATOT

Aidossa matossa yhdistyvät luonnonmateriaalien, kuten villan ja silkin, lämpö ja eloisuus. Itämaisten mattojen tunnusomaiset kuviot ja värit tuovat eloa niin toimistotiloihin kuin kokoushuoneisiinkin, kestävyytensä ja lian hylkivyytensä ansiosta. Käsinsolmittu aito matto on kestävä sijoitus, joka säilyttää arvonsa oikein hoidettuna vuosikymmeniä.

Superpesula kunnioittaa aitojen mattojen ainutlaatuisuutta, puhdistaen ne hellävaraisesti ja ammattitaidolla.

Tarjoamme erikoishinnat ainutlaatuisille matoille: 

Aito-/Villa-/Tuftattumatto 25.90 €/m2
Silkkimatto/Erikoismatto 30.90 €/m2

KARVALANKA- JA NUKKAMATOT

Karvalanka- ja nukkamatot tuovat kodikkuutta ja lämpöä suomalaisiin koteihin. Nämä matot säilyttävät puhtaan ulkonäkönsä pitkään, kunhan kaatuneet juomat ja ruoantähteet puhdistetaan heti. Säännöllinen mattopesu on kuitenkin suositeltavaa niiden hyvän kunnon ylläpitämiseksi. Superpesulassa jokainen matto puhdistetaan huolellisesti pesuohjeen tai materiaalin standardin mukaisesti. Ammattitaidollamme varmistamme, että matot saavat parhaan mahdollisen hoidon.

Hinta: 15.90 €/m2

RÄSYMATOT JA PUUVILLAMATOT

Olipa räsymattosi peräisin eteisestä, isoäidin tuvasta tai kesämökin kuistilta, Superpesulan mattopesu tarjoaa sille parhaan mahdollisen hoidon. Meillä matot puhdistetaan ekologisesti, säästäen vesistöjämme. Käytämme konepesua ja tasopesua, joissa lika irtoaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Tule tuomaan matot meille, ja anna niiden saada uusi elämä!

 

  • Konepesu: 12.90 €/m2
  • Tasopesu: 15.90 €/m2

Huomioitavaa mattojen pesussa

Mattojen pesu vaatii huolellisuutta ja oikeita menetelmiä maton materiaalin ja käyttötarkoituksen mukaan. Ensimmäinen askel on tarkistaa maton pesuohjeet, jotka kertovat, sopiiko matto konepesuun vai vaatiiko se erityistä käsittelyä. On tärkeää tunnistaa maton materiaali, kuten villa, puuvilla tai synteettinen kuitu, ja valita pesumenetelmä sen mukaisesti. Erikoismattojen, kuten silkki- tai antiikkimattojen, pesu saattaa vaatia asiantuntijan käsittelyä. Lisäksi on tärkeää huomioida maton kuivatus; liiallinen kastuminen voi vahingoittaa maton rakennetta. Superpesulassa nämä seikat otetaan aina huomioon, varmistaen mattojen turvallinen ja tehokas puhdistus.

Laajemmat pesulapalvelut superpesulassa

Vaikka Superpesula tunnetaan erityisesti mattopesula-osaamisestaan, tarjoamme myös laajan valikoiman muita pesulapalveluita. Tämä kattaa vaatepesun, joka huolehtii arkipäivän vaatetuksestasi, sekä hotelli- ja ravintolatekstiilien pesun, joka varmistaa, että liinavaatteet ja muut tekstiilit säilyttävät ensiluokkaisen ulkonäkönsä ja tuntumansa. Kuten mattojen pesussa, myös näissä palveluissa korostamme ammattitaitoa, huolellisuutta ja asiakaskohtaista palvelua.

HOTEL TEXTILES

RESTAURANT TEXTILES

ALL CLOTHES

CARPETS

Store and Pickup Service:
044 989 0353

Email:
info@superpesula.fi

HOME PICKUP AND DELIVERY WITHIN RING ROAD III (KEHÄ III)!


Superpesulan Kätevä Nouto- ja Palautuspalvelu

Superpesulan nouto- ja palautuspalvelu tekee mattojen pesusta vaivatonta pääkaupunkiseudun asukkaille. Tämä palvelu on suunniteltu säästämään aikaasi ja vaivaasi. Tarvitset vain soittaa tai tehdä tilauksen verkkosivuillamme, ja me huolehdimme matoistasi alusta loppuun. Me noudamme matot suoraan ovellesi ja palautamme ne puhtaina takaisin toivomaasi paikkaan. Superpesulan palvelu takaa, että mattojen pesu ja huolto sujuvat joustavasti ja tehokkaasti ilman, että sinun tarvitsee huolehtia kuljetuksesta.

Private customers in numbers (2022)

% SATISFIED CUSTOMERS

+ PROCESSED ORDERS

+m2 CLEANED RUGS

ALL LAUNDRY SERVICES FOR BUSINESSES

ALL LAUNDRY SERVICES FOR BUSINESSES

ALL LAUNDRY SERVICES FOR BUSINESSES


LAUNDRY SERVICES FOR BUSINESSES ACROSS SOUTHERN FINLAND

Super Laundry specializes in textile care. Our services include hotel and restaurant textiles, workwear, and all types of corporate textile care.

We serve businesses extensively throughout the entire Southern Finland region.
TURKU TAMPERE HELSINKI KOTKA – AND EVERYWHERE IN BETWEEN
Naturally, we also offer transportation services.

Store and Pickup Service:
044 989 0353

Business Sales:
myynti@superpesula.fi

CONTACT DETAILS

Store and Pickup Service
: 044 989 0353
info@superpesula.fi

Business Sales:
myynti@superpesula.fi

 

Ruoholahti
Itämerenkatu 8
00180 HELSINKI

superpesula.fi
RUOHOLAHTI

ITÄMERENKATU 8
00180 HELSINKI

Store and Pickup Service: 044 989 0353
info@superpesula.fi

Business Sales:
myynti@superpesula.fi

Mo 8–18
Tu 8–18
We 8–18
Th 8–18
FR10–17
La closed
Su closed

Y: 2864651-6