TEKSTIILIEN PESU

YRITYKSILLE JA YKSITYISILLE

Hotelli- ja ravintolatekstiilien pesupalvelu: Puhdasta laatua joka kuituun

Tarjoamme erikoistuneen hotelli- ja ravintolatekstiilien pesupalvelun. Meidän palvelumme takaa tekstiilienne puhtauden ja raikkauden, olipa kyseessä sitten hotellin liinavaatteet tai ravintolan pöytäliinat. Käytämme uusinta pesuteknologiaa ja ympäristöystävällisiä aineita varmistaen että tekstiilit säilyttävät laadukkaan ulkonäkönsä. Valitsemalla meidät kumppaniksenne, varmistatte, että yrityksenne tekstiilit heijastavat korkeatasoista laatua ja ammattimaisuutta.

Tehokas ravintolatekstiilien pesu Superpesulassa.

RAVINTOLATEKSTIILIEN PESU

Meidän ravintolatekstiilien palvelumme huolehtii pöytäliinoista ja servieteistä, tuoden eleganssia ja tyylikkyyttä jokaiseen ruokailukokemukseen. Käytämme erityisiä pesumenetelmiä, jotka säilyttävät tekstiilien loiston ja kestävyyden.

Super Pesula tarjoaa myös hotellitekstiilien pesua

HOTELLITEKSTIILIEN PESU

Tarjoamme pesupalvelua hotelliliinavaatteille, varmistaen, että vuodevaatteet ja pyyhkeet pysyvät aina puhtaina, raikkaina ja kutsuvina. Tämä palvelu takaa asiakkaillesi unohtumattoman majoituskokemuksen ja ylläpitää hotellisi korkeaa laatustandardia.

Superpesula Työvaatteiden pesu

TYÖVAATTEIDEN PESU

Tarjoamme ammattimaista pesua ja huoltoa kaikenlaisille henkilökunnan työvaatteille, olipa kyseessä sitten terveydenhuollon työvaatteet, kokkien asut tai näyttävämmät työ univormut. Tämä palvelu takaa, että tiiminne näyttää aina ammattimaiselta ja siistiltä.


YRITYSTEN PESULAPALVELUT KOKO ETELÄ-SUOMEN ALUEELLA

Superpesula on erikoistunut tekstiilihuoltoon. Palveluihimme kuuluvat hotelli- ja ravintolatekstiilit, työvaatteet sekä kaikenlainen yritysten tekstiilihuolto.

Palvelemme yrityksiä laajasti koko Etelä-Suomen alueella.
TURKU  TAMPERE  HELSINKI  KOTKA – JA KAIKKI SILTÄ VÄLILTÄ
Tarjoamme luonnollisesti myös kuljetuspalvelut.

Myymälä ja noutopalvelu:
044 989 0353

Yritysmyynti:
myynti@superpesula.fi

Katso myös muut tarjoamamme pesulapalvelut!

HOTELLITEKSTIILIT

RAVINTOLATEKSTIILIT

KAIKKI VAATTEET

MATOT

Tekstiilienhoito hotelli ja ravintola liiketoimintaan

Tarjoamme erikoistuneita pesupalveluita hotelli ja ravintola alojen tekstiileille, jotka yhdistävät ammattitaidon ja huolellisuuden. Olipa kyseessä hotellien ylelliset liinavaatteet, ravintoloiden elegantit pöytäliinat tai henkilökunnan edustavat univormut, meidän palvelumme takaavat tekstiilien puhtauden ja kestävyyden. Tämä ei ainoastaan kohota asiakaskokemusta, vaan myös vahvistaa brändinne arvoa ja luotettavuutta. Meidän palvelumme varmistaa, että jokainen yksityiskohta teidän liiketoiminnassanne heijastaa laadukkuutta ja ammattimaisuutta.

KOTINOUTO JA PALAUTUS KEHÄ III:N SISÄLLÄ!

Yksityisasiakkaat numeroina (2022)

% TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITA

+ KÄSITELTYJÄ TILAUKSIA

+m2 PESTYJÄ MATTOJA

YHTEYSTIEDOT

Myymälä ja noutopalvelu:
044 989 0353
info@superpesula.fi

Yritysmyynti:
myynti@superpesula.fi

 

Ruoholahti
Itämerenkatu 8
00180 HELSINKI