MATON PESU

Mattojen pesu – Tehokkaasti ja varmasti

Superpesula tarjoaa ystävällistä ja asiantuntevaa mattopesu palvelua Helsingin sydämessä, Ruoholahdessa. Meidän sijaintimme metroaseman lähellä tekee meistä helposti saavutettavan, minkä lisäksi edestämme löytää aika helposti parkkipaikan. Erikoisalaamme ovat niin yksityiset kuin yritysasiakkaatkin, joille tarjoamme korkeatasoista mattopesupalvelua. Panostamme erityisesti rehellisyyteen, täsmällisyyteen ja ystävälliseen asiakaspalveluun. Pitkä kokemuksemme mattopesujen parissa takaa, että asiakkaamme voivat luottaa mattojensa olevan aina luotettavissa ja ammattitaitoisissa käsissä.

Aidon maton pesu Helsingissä

AITOJEN MATTOJEN PESU

Kun on kyse arvokkaiden ja aitojen mattojen puhdistuksesta, meidän pesupalvelumme tarjoaa asiantuntevaa ja huolellista käsittelyä. Ymmärrämme, kuinka tärkeitä nämä matot ovat kodin viihtyvyydelle ja sisustukselle, ja siksi käytämme vain parhaita menetelmiä ja tuotteita niiden puhdistamiseen.

Palvelumme kattaa kaikenlaiset aidot matot, kuten käsinkudotut itämaiset villamatot. Käytämme hellävaraisia, mutta tehokkaita pesutekniikoita, jotka poistavat lian mahdollisimman hellävaraisesti. Ammattitaitoiset asiantuntijamme varmistavat, että jokainen matto saa yksilöllistä ja huolellista huomiota.

karvalankamatto pesu Edullisesti

KARVALANKAMATON PESU

Tarjoamme erikoistuneen pesupalvelun karvalanka matoille, yhdistäen hellävaraisuuden ja tehokkuuden säilyttääksemme mattojen pehmeyden ja ulkonäön. Karvalankamatot, tunnetut niiden pitkästä nukasta ja mukavuudesta, vaativat erityistä huolenpitoa ja ammattitaitoa puhdistuksessa.

Meidän palvelumme keskittyy nukkaan juurtuneen lian ja pölyn poistoon samalla varoen vahingoittamasta nukan herkkää rakennetta. Käytämme erityisiä pesuaineita ja -menetelmiä, jotka on suunniteltu erityisesti karvalanka matoille, varmistaen, että ne pysyvät pehmeinä ja kauniina.

Puuvilla maton pesu

PUUVILLAMATON PESU

Meidän pesupalvelumme tarjoaa erikoistunutta puhdistusta puuvillamatoille, yhdistäen hellävaraisuuden ja tehokkuuden maton luonnollisen kauneuden säilyttämiseksi. Puuvillamatot, tunnetut niiden kestävyydestä ja pehmeydestä, vaativat erityistä huomiota puhdistuksen aikana.

Palvelumme keskittyy lian ja tahrojen poistoon samalla kunnioittaen puuvillan luonnollisia ominaisuuksia. Käytämme ympäristöystävällisiä pesuaineita ja varovaisia pesumenetelmiä, jotka on suunnattu erityisesti puuvillamatoille, varmistaen, että ne puhdistuvat perusteellisesti mutta hellävaraisesti.

MATTOJEN PESU HINNASTO

per m2 (min. 1m2/matto)

Mattojen pesuaika n. 3-8 arkipäivää + kuljetukset.

Jokainen matto pestään maton rakenteen ja nukan materiaalin vaatimalla tavalla joko tasopesussa, emulsiopesussa, vaahtopesussa, konepesussa tai kemiallisesti. Pesijämme omaavat kymmenien vuosien kokemuksen.

Puuvillamatto, konepesu
12,90€/m2
Muovimatto
12,90€/m2
Käytävämatto, kumipohja
15,90€/m2
Puuvillamatto, tasopesu 15,90€/m2
Karvalanka-/Nukkamatto 15,90€/m2
Buklee/keinokuitu matto 15,90€/m2
Sisal-/Paperimatto 16,90€/m2
Villamatto ohut 16,90€/m2
Viskoosimatto ohut/konekudottu 16,90€/m2
Viskoosimato paksu/liimapohja 25.90€/m2
Aito-/Villa-/Tuftattu matto 25,90€/m2
Ryijy 25,90€/m2
Silkkimatto 30,90€/m2
Taljat 34,90€/m2
Hajunpoisto 15€/matto

Superpesulan kätevä nouto- ja palautuspalvelu

Superpesulan nouto- ja palautuspalvelu tekee mattojen pesun helpoksi ja vaivattomaksi. Palvelumme on suunniteltu yksityis- ja yritysasiakkaiden tarpeisiin pääkaupunkiseudulla, säästäen aikaa ja vaivaa. Kun tarvitsette mattojen tai muiden tekstiilien puhdistusta, yksinkertaisesti soittakaa meille tai tehkää tilaus verkkosivujemme kautta. Me noudamme matot suoraan tiloistanne ja palautamme ne puhdistettuina toivomaanne paikkaan. Tämä palvelu varmistaa, että mattojen pesu ja huolto suoritetaan joustavasti ja tehokkaasti, ilman että teidän tarvitsee huolehtia logistiikasta.

Katso myös muut tarjoamamme pesulapalvelut!

HOTELLITEKSTIILIT

RAVINTOLATEKSTIILIT

KAIKKI VAATTEET

MATOT

Mattopesu – Räätälöityä hoitoa eri mattojen tarpeisiin

Superpesula pesee matot asiantuntevasti ja huolellisesti, oli kyseessä sitten aito itämainen matto silkistä tai villasta, nukkamatto, nahkainen talja tai karvalankamatto. Pesumenetelminä käytämme tasopesuja, kemiallista pesua, emulsiopesua sekä vaahtopesua riippuen maton rakenteen ja materiaalin vaatimuksista. Pesijöillämme on kymmenien vuosien kokemus.

KOTINOUTO JA PALAUTUS KEHÄ III:N SISÄLLÄ!

Yksityisasiakkaat numeroina (2022)

% TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITA

+ KÄSITELTYJÄ TILAUKSIA

+m2 PESTYJÄ MATTOJA

KAIKKI PESULAPALVELUT YRITYKSILLE

KAIKKI PESULAPALVELUT YRITYKSILLE

KAIKKI PESULAPALVELUT YRITYKSILLE


YRITYSTEN PESULAPALVELUT KOKO ETELÄ-SUOMEN ALUEELLA

Superpesula on erikoistunut tekstiilihuoltoon. Palveluihimme kuuluvat hotelli- ja ravintolatekstiilit, työvaatteet sekä kaikenlainen yritysten tekstiilihuolto.

Palvelemme yrityksiä laajasti koko Etelä-Suomen alueella.
TURKU  TAMPERE  HELSINKI  KOTKA – JA KAIKKI SILTÄ VÄLILTÄ
Tarjoamme luonnollisesti myös kuljetuspalvelut.

Myymälä ja noutopalvelu:
044 989 0353

Yritysmyynti:
myynti@superpesula.fi

YHTEYSTIEDOT

Myymälä ja noutopalvelu:
044 989 0353
info@superpesula.fi

Yritysmyynti:
myynti@superpesula.fi

 

Ruoholahti
Itämerenkatu 8
00180 HELSINKI